Kylling wok med risnudler

Sånn her mekker du kylling wok med risnudler:
1. kok nudlene som vist på pakken. ( ca 3 min)
2. Butterfly kyllingbrystet og skjer det tynne strimler.
3. Varm opp stekepannen (wok -en) og ha i litt olje. krydre kyllingen med salt og pepper og stek på høy varme i ca 3 minutter.
4 .Ha i finhakket hvitløk og stek på høy arme i ca 30 sekunder, ha så i brokkolien. Fortsett og stek i et par minutter. Tilsett soya sause. Ha alt over på et fat og gjør pannen ren. Ha litt olje oppi og ha på medium varme.
5. Renn av nudlene. Ha eggene i panen, krydre rask med salt og pepper. Rør rundt eggene og ha i nudlene. Rør godt rundt og ha så oppi kylling og brokkolien.
6. Server med båter av lime.
Publisert: 1.7.2024
Ingredienser
Alt du trenger
- risnudler: 200 g
- Kyllingfilet: 1-2 stk
- hvitløksfedd: 2 stk
- brokkolini: 200 g
- soyasaus: 3 ss
- Egg: 2 stk
- Lime: 1 stk
- peanøttolje (til steking)
- salt
- pepper