Nduja pasta

Sånn her mekker du nduja pasta:
Saus:
1. Finhakk sjalottløken og paprikaen.
2. Stek sjalottløken og paprikaen i en panne til løken er myk.
3. Tilsett nduja og stek videre i 3 minutter.
4. Ha i hakkede tomater, sukker, salt og pepper.
5. Tilsett fløten, fersk basilikum og oregano. La det hele koke i 10 minutter.
Pasta:
1. Kok pastaen etter anvisning på pakken.
2. Kutt mozzarellaen i små biter.
3. Når pastaen er ferdig kokt, legg den i sausen sammen med mozzarellaen.
4. La retten trekke i noen minutter før servering.
5. Server med revet parmesan.
Nyt din deilige og smakfulle Nduja pasta!
Publisert: 13.9.2024
Ingredienser
Alt du trenger
- sjalottløk: 3 stk
- Nduja: 50-100 g (valgfri mengde, NB: Sterkt!)
- paprika: 1 stk
- hakkede hermetiske tomater: 1 boks
- matfløte: 1 dl
- Sukker: 1 ts
- Pasta: 2-4 håndfull
- Basilikum: liten håndfull
- oregano: 2-3 ss (bruk gjerne fersk om du har)
- Mozzarella : 1 stk
- Parmesan ost (revet på toppen til servering)
- salt
- pepper