One pan fajitas

Sånn her mekker du one pan fajitas:
1. Forvarm ovnen til 200°C.
2. Fordel kylling og grønnsaker på et stort bakebrett eller i en ildfast form.
3. Drypp matolje over, strø over krydderblandingen og bruk hendene til å blande godt, slik at alt blir jevnt dekket av krydder og olje. Spre blandingen utover brettet.
4. Stek midt i ovnen i 35-40 minutter. Husk å røre om halvveis i steketiden for en jevn steking.
5. Når alt er ferdigstekt, press saften fra en halv lime over for en frisk og syrlig touch.
Serveringstips:
Disse fajitasene smaker ekstra godt servert i varme tortillalefser med revet ost, koriander, guacamole, salat og hjemmelaget pico de gallo.

Publisert: 8.3.2025
Ingredienser
Krydder mix
- paprikapulver: 1/2 ts
- chilipulver: 1 ss
- Løkpulver: 1/2 ts
- hvitløkspulver: 1/2 ts
- Spisskummen: 1/2 ts
- cayennepepper: 1/4 ts
- Sukker: 1 ts
- salt: 1 ts
FAJITAS
- Løk: 1 stk
- paprika: 2 stk
- Kyllingfilet: 450 g
- Olivenolje: 2 ss
- Lime: 1 stk
- Tortilla lefser: 8 stk
- Rømme
- koririander