Pitabrød med strimlet svinekjøtt og karrimajones

Passer til 2 personer Så lang tid tar det: 30 minutter Hvor vanskelig er det å få til: Enkelt 200 °C
Pitabrød med strimlet svinekjøtt og karrimajones
Ingredienser

Sånn her mekker du pitabrød med strimlet svinekjøtt og karrimajones:

Karrimajones

Bland sammen Mills majones og karripulver i en skål.

Skrell eplet, fjern kjernen, og skjær det i små terninger.

Tilsett eplebitene i majonesblandingen og press over litt sitronsaft. Rør godt sammen, og sett skålen i kjøleskapet til servering.

Pitabrød med svin

Varm opp en stekepanne på middels høy varme med litt olje.

Tilsett det strimlede svinekjøttet og stek det mens du vender bitene jevnlig med en stekespade. Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt, noe som vanligvis tar rundt fem minutter, avhengig av tykkelsen på bitene. Smak til med salt og pepper.

Varm pitabrødene i stekeovnen i 3 minutter.

Finhakk salaten.

Server de varme pitabrødene fylt med salat, mais, strimlet svinekjøtt og en god skje karrimajones.

Publisert: 28.2.2024