Pitabrød med strimlet svinekjøtt og karrimajones

Sånn her mekker du pitabrød med strimlet svinekjøtt og karrimajones:
Karrimajones
Bland sammen Mills majones og karripulver i en skål.
Skrell eplet, fjern kjernen, og skjær det i små terninger.
Tilsett eplebitene i majonesblandingen og press over litt sitronsaft. Rør godt sammen, og sett skålen i kjøleskapet til servering.
Pitabrød med svin
Varm opp en stekepanne på middels høy varme med litt olje.
Tilsett det strimlede svinekjøttet og stek det mens du vender bitene jevnlig med en stekespade. Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt, noe som vanligvis tar rundt fem minutter, avhengig av tykkelsen på bitene. Smak til med salt og pepper.
Varm pitabrødene i stekeovnen i 3 minutter.
Finhakk salaten.
Server de varme pitabrødene fylt med salat, mais, strimlet svinekjøtt og en god skje karrimajones.

Publisert: 28.2.2024
Ingredienser
Pitabrød med svin
- Olivenolje: 2 ss
- svinekjøtt: 400 g (strimlet i små strimler)
- salt
- pepper
- Pitabrød: 4 stk
- Mais: 1 boks
- hjertesalat: 1 stk (hakket)
Karrimajones
- Majones: 165 g
- karripulver: 2 ts.
- Eple: 1 stk
- Sitron: 1 stk (Bruk bare halve sitronen)