Passer til 2 personer Så lang tid tar det: 30 minutter Hvor vanskelig er det å få til: Enkelt
Rask pølse bolognese
Ingredienser

Sånn her mekker du rask pølse bolognese:

Varm en stor stekepanne. Ha i litt olivenolje og surr løken og hvitløken i 3-4 minutter på svak varme. Ta skinnet av pølsene, kutt i biter og ha oppi sammen med løken. Stek til gyllenbrun i ca 4-5 minutter.

kok pastaen i mellomtiden i saltet vann.



Når pølsekjøttet er gyllent tilsetter du tomatene. Krydre med salt og pepper og tilsett og stek på lav varme i 5 minutter til tomatene er bløte. Ha i et par spiseskjeer med pastavann.

Renn av pastaen, men ta vare på litt av pastavannet. Ha pastaen i pannen og bland sammen. Tilsett litt mer pastavann og krydre med salt og pepper etter smak. Server og dryss over revet parmesan.

Publisert: 4.3.2024