Rask pølse bolognese

Sånn her mekker du rask pølse bolognese:
Varm en stor stekepanne. Ha i litt olivenolje og surr løken og hvitløken i 3-4 minutter på svak varme. Ta skinnet av pølsene, kutt i biter og ha oppi sammen med løken. Stek til gyllenbrun i ca 4-5 minutter.
kok pastaen i mellomtiden i saltet vann.

Når pølsekjøttet er gyllent tilsetter du tomatene. Krydre med salt og pepper og tilsett og stek på lav varme i 5 minutter til tomatene er bløte. Ha i et par spiseskjeer med pastavann.
Renn av pastaen, men ta vare på litt av pastavannet. Ha pastaen i pannen og bland sammen. Tilsett litt mer pastavann og krydre med salt og pepper etter smak. Server og dryss over revet parmesan.

Publisert: 4.3.2024
Ingredienser
Alt du trenger!
- Italienske krydderpølser: 4 stk
- Tagliatelle pasta: 150 g
- Cherrytomater: 200 g (Delt i 2)
- hvitløksfedd: 1 stk (Finhakket)
- Løk: 1 stk (Finhakket)
- Olivenolje
- Parmesan ost