Ytrefilet av svin med hummus og salat

Sånn her mekker du ytrefilet av svin med hummus og salat:
Kjøtt:
Brun kjøttet og ha i ovnen på 125 grader. Kjøttet skal ha ca 70 grader når det er ferdig. Husk å la kjøttet hvile før servering.
Hummus:
Ha alle ingrediensene unntatt vann i en foodprosessor og kjør foodprosessoren til det hele er blandet. Tilsett vann og kjør foodprosessoren litt igjen til du har en gjevn hummus. Fyll hummusen over i en skål og server.
Blands sammen salaten og server!
Publisert: 1.3.2024
Ingredienser
Hummus
- Kikerter: 200 g (hermetiske kikerter skylt i vann og tørket)
- Tahini: 1 ss
- hvitløksfedd: 1 stk (knust eller presset)
- Olivenolje: 2 ss
- Soltørket tomat: 2 ss (hakket)
- Spisskummen: 1 ts.
- Sitronsaft: 1 ss
- Vann: 4-6 ss
Svinefilet
- Svin ytrefilet: 500 g
- salt
- pepper
Salat
- Små tomater: 6 stk (Delt i to eller fire)
- Ruccola: 1 pakke
- Fetaost: 2 ss
- Extra virgin olivenolje: 1 ss